Skeleton Coffee - Drink At Your Own Risk

    It does not require many words to speak the truth.

semusim di the zone

Tuesday, February 5, 2008

mengikut perancangan awal, pas je layan gig hujan terus nk ke the zone..tapi sebab kitaorg dah seronok sgt ptg tu mandi hujan, tiada lg gas tertinggal utk berjln2..so esknya (hari ahad) barulah aku n yazid ke the zone.. kali ni niat ke the zone adalah suci iaitu semata2 nk tgk2 jualan gedung yg berlangsung di sana (aras 4). jualan ni berlangsung dari 2-10 feb. tapi sbb takut brg2 byk abis, kitaorg pon dtg la awal, dgn harapan dpt la sekeping 2 levis..tp gi2 sekeping levis pon x nmpk. yg byk baju2 quicksilver, billabong, CK n guru. suar dockers byk berlmbk2 n yg sweetnya ade gak jual bra victoria secret for ladies n half ladies, hihihi..

baju baladewa

aku sebenarnya dh hmpir kecewa sbb x nmpk pon levis2 seperti yg digembar-gemburkan. so utk mengubat luka di hati (luka di tgn nmpk berdarah, luka di hati siapa yg tahu), aku try2 la shirt2 quicksilver yg ade. n akhrnya aku amat berkenan dgn shirt quicksilver atas ni. ala-ala baju baladewa kata yazid. so selamat dtg la ke wardrobe aku yee baju baladewa. bleh la aku jadi laskar cinta pasni, hahaha...

t-shirt Johor Buzz

then kitaorg pon jln2 la sekitar the zone tu sehinggalah ditemukan dgn games booth dr JB NTS. sape mng main game dpt free t-shirt. so lelaki seperti aku yg berada di bawah lindungan kaabah sudah tentu hnya perlu main skli saja utk mng. malang wat yazid, dia memerlukan 3 kali cubaan utk mng. dan yg melucukan adalah dlm acara mengangkat botol, aku seolah2 x percaya yazid x berjaya melakukannya, sedangkan aku lihat nyonya (bkn nyonya dlm entri sebelum ni) pon berjaya menempuh halangan itu. tapi akhirnya yazid berjaya gak mndapat t-shirt free tu, hehehe..

kacang pool

dah penat berjalan yazid bawa aku mkn kt medan selera larkin bomba..kena plak perut tgh lapar, kitaorg pekena kacang pool kt gerai no3. gerai haji kacang pool ni mmg terkenal dgn sajian kacang poolnya. ni la 1st time aku mkn kacang pool. mmg super delicious seyy...kena plak hujan renyai2..perghhh, layan abis..siap order tauhu bakar lg. so blk+penat+perut kenyang = terus hanyut,huhuhu..

19 comments:

Yazid Husain said...

aq bertambah ngatuk setelah layan kacang pool

Peyus said...

kacang pool! i miss dat..haha..

ف wildchild ۞ said...

pergh.. tak tapawkan pon untuk hosmet ko yang lain (kacang pool tu)..

:(

- j o h a r i - said...

+ yazid
aah beb, keenakannya di bawa ke mimpi
layannn..

+ peyus
huhuhu..krg nk gi mkn roger je kitaorg.
bleh layan sama2..

+ fa
ade la tapau
tp blk ko xde kt umah
kitaorg tapau pki tupperware dlm perut ni

abeming said...

alamak teringinnya nak makan kacang pool...isk isk isk

Yazid Husain said...

fa
aq dah ajak banyak kali tapi ko seakan-akan tidak semangat setiap kali aq mengajak untuk merasai apa rasa sebenar kacang pool

ف wildchild ۞ said...

yazid..
dusta. ko ajak untuk pergi shopping kat the zone. bukan ajak untuk menikmati kacang pool!!

me yginsaf said...

me dah lamer x gi the zone itteww..

Yazid Husain said...

to fa
sebelum kehadiran aq ada ajak ko akan tetapi ko seperti tiada keinginan yang tinggi untuk ke sana.

to tuan rumah
the zon dengan "tujuan lain"?

ف wildchild ۞ said...

yazid..
aku hanya penumpang. takkan la aku terhegeh hegeh nak ajak ko pergi ke sana ke mari..

abeming said...

"aku hanya penumpang"

holo3 raju dah majuk ni...tapaukan la utk dia lain kali...hehehe

President said...

to fa:
len kali la kita pula gi mkn kacang pool...hehe

circleinspoon said...

hasrat aku nak g makan kacang pool kat situ tak tercapai lagih!!!

must! go this weekend!

abeming said...

ehh...update la blog...aku dah lama menantikan nukilan ko yang penuh dengan hyperbola dan metafora sastera melayu lama...hehehe

Yazid Husain said...

ha ha ha Tauke kedai kopi dah di paksa unutk menulis blog

President said...

aku dh lama order coffee tapi x sampai2 pun....
=(

edriaty said...

kacang pool tuh ape?

tz said...

encek joe.. nati buang la word verification tu.. penat nk taip...

- j o h a r i - said...

+ abeming
meh la dtg jb
aku x blnja
yazid blnja mkn kacang pool

+ yazid & fa
dah dah
usah bertengkar
nk mkn ajak je aku
aku ajak yazid
kita mkn sama2

+ en. me
en. me slalu ye gi the zone?
waktu mlm hari kah?
skrg dh insaf la ni ye, hehehehe

+ circleinspoon
aiya..u pnya umah sudah dkt jb pon talak penah mkn ka?
nk tgu sape suapkan?

+ president
en. tukang kopi penat bangat
ni baru buka kdai ni

+ ed
kacang pool ialah kolam kacang
mkn kacang dlm kolam
lebih kurang la
tapi sedap
tgk gmbr

+ tz
dah..huhuhu

 

Some Contents

Categories