Skeleton Coffee - Drink At Your Own Risk

    It does not require many words to speak the truth.

Minggu Yg Gila

Wednesday, January 14, 2009


weh..gila ah dingdong. aku tgk expired coffee aku..rupanya last entry bln mac tahun lepas. dh nk setahun rupanya aku x mem"blog". skrg nk masuk entry pon dh lupa-lupa alang. so maknanya dh nk setahun gak la aku tinggalkan "Teratak 42" ek... tapi xpe, memori still ade beb, selagi t-shirt teratak 42 tu x hilang,huhuhu..

so entry kali ni minggu yg gila..minggu ni walaupon x abis lg (x smpi lg ahad) aku dh rasa mcm org gila..hari2 blk umah after 10pm..ni semua psl ofismate aku dh pindah keje. so keje dia yang berlambak mcm sampah pas pasar minggu aku yg kene cover. di tambah lagi dgn keje aku yg sememangnya dh mcm longgokan sampah di pusat pelupusan sampah, aku mmg la jadi gila.. yg paling x thn, akibat keje2 ofismate aku tu byk x siap..gi meeting aku plak yg kena bambu, aku plak yg kena sembelih..ape salah aku weiii, aku sekadar menggantikan dia la..

kpd en. s*ms**ri, kalo nk sgt E.I / V.O tu cepat..lu buat la sendiri..ko igt aku ni mesin cetak ke..waaaaaaaaaaaaaaa..aku x nk gila..
kpd hj. n**ir..bos, x reti2 ke nk cari pengganti j*m**. krg aku bawa bantal tilam terus je kt ofis tu..biar reput bdn aku dlm ofis tu krg..bonus mane bonus?

p/s : azam tahun baru..nk jadi pekerja yang cemerlang. mcm tengkorak ni. jap lg aku pon cmni la

9 comments:

Oda-オダ said...

Memang lama pun tak updates blog, ingatkan dah tutup kedai dahh... Azam nak jadi pekerja cemerlang ekk..Tak susah nak jadi pekerja cemerlang tapi kena ada komitmen yang tinggi la..Goodluck k

Yazid Husain said...

hahaha

welcome back

release di kedai kopi sembentar

en_me said...

hi abang joe.. salammmz

nurtilawati zakaria said...

dekat setahun eh...uhuhu~

keje bebaik, ta baik tau sound bos.. ape pun welkam bek!

- j o h a r i - said...

+ oda
komitmen yg tinggi mmg ade..tapi simpan je dlm hati,hahaha

+ yazid
beb, nk update entry ni pon terkial2..sbb dh lama sgt,huhuhu

+ en. me
en. me masih mengingati daku ek? sungguh terharu smpi nk jadi pekerja yg insaf...

+ pn. tila
tau xpe..ni semua akibat keje yg x pernahnya x ade..bila nk bagi aku dukung bb ko weyyy...aku dh jadi pakcik ni,yahoo

circleinspoon said...

welkommen back...

aku lak cam nak lari dr opis. wahaha

ف wildchild ۞ said...

boleh dapat employee of the year nih :p

mana kamera doraemon ko? :p

- j o h a r i - said...

+ circleinspoon
aku pula berlari2 dlm ofis, bila berjalan terasa melambatkan

+ fa
mmg sudah dpt..aku yg bg sendiri. atas effort yg kaw2 aku bg, utk menkayakan bos aku

Raja Azrul said...

wei..ada apa2 plan BEN..inform kat aku ngan wiwit tahu!! aku nak join sekali!!

hahaha...mesti seronok dan havoc giler nnt..

btw, tiket PGL byk dah sold out. Beli kat istana budaya. Harga plg murah rm33 hingga rm350. Beli cepat kerana show weekends byk dah sold out.

 

Some Contents

Categories