Skeleton Coffee - Drink At Your Own Risk

    It does not require many words to speak the truth.

10 weeks old

Tuesday, April 28, 2009

hehehe..
hari ni aku sgt riang ria..hati berbunga2..malah bisa saja aku belanja korg makan kfc jika kita berjumpa 2 min dari sekarang...

Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..

pagi tadi aku n wife gi wat medical check-up kt bangi..wat kali pertamanya dlm hidup aku yg akan menjangkau usia 25thn x lama lagi ni, aku dpt tgk "baby" dlm perut "mak buyung" ku syg tu..rasa bersyukur, gembira, terharu semuanya ade bila dpt tgk "baby" tu bergerak2 n jantung dia berdegup2..
oohh..sggh comel!! mcm kacang,huhuhu..

ni la gmbr baby itu..sekarang panjangnya 31mm saja..mcm kacang

sekarang ni usia dia baru menjangkau kira2 10 minggu la kot..harap sgt semuanya selamat dan dilindungi Allah dari segala yg x elok..yg paling penting dilindungi dari syaitan2 yg durjana tu.. moga2 anak ayah ni krg rajin la gi kelas awal, wat assignment on time n x bw toyol masa test.. aaamiinn...

~~ayah sayang anak ayah..membesarlah kamu sebagai juara..ayah akan nyanyi lagu wonderpet utk kamu setiap mlm dan ape yg penting, kerjasama!!! wohoho..~~

ok cukup..mungkin gembira akan membuat manusia terlupa..

...

14 comments:

en_me said...

tahniah bro.. moga moga selamat semuanya.. ko dah boleh start carikk nama bakal baby tewww..

nurtilawati zakaria said...

wuuu... rindu perasaan tu... kacang paling comel dlm dunia!!

jage ur wife baik2 tau~

~Cinta Cukulet~ said...

oitt ada ke nak nyanyi lagu wonderpet plak...nyanyi la lagu jong jong inai ke..anak ayam turun sepuluh ke..barulah tradisional hahaha

viona said...

Ibu pun syg anak ibu sgt2..

Princess Liyana said...

tahniahh bro!huhu jaga wife baik2 tau..huhu jgn bg buat kerja berat2..;)

Yazid Husain said...

taniah

semoga selamat

banyak berdoa dan beramal

taniah

Yazid Husain said...
This comment has been removed by the author.
- j o h a r i - said...

en. me
thank bro..namanya sudah bermain2 di minda, cuma tgu laki ka pompuan iteww,hehehe

+ pn. tila
x sbr nk tgu kcg tu membesar lagi,hehehe

+ cinta cukulet
nyanyi tu sbb terlalu gembira sampai lupa daratan,hehehe

pn. viona
ibu x syg ayah ke?

...

princess liyana
thanks..skrg ni mmg aku la yg wat keje2 yg berat..si ibu sekadar memberatkan badan

+ yazid
thanks bro

kamu juga

harus cepat2

hehehe

edriaty said...

huhuhuhuh..best nya....
terharu aku..cam nak nangis pon
ada...xsangka sgt..johari!!!
tahniah jo!!!!!

- j o h a r i - said...

+ ed
thank la beb..apsal plak ko nk nangis..juz prepare la hadiah2 yg patut utk baby aku tu krg k

circleinspoon said...

so happy for both of you.
dah start bukak buku pregnancy?

something to start perhaps?
http://prenatal-health.suite101.com/article.cfm/top_foods_to_eat_during_pregnancy

aku nak sentuh pasal almonds tuh. mmg bagus. but most people say stay away from peanuts. kurma pun bagus gak amalkan hari2.

ceh, aku nih macam pnah preggies lak bagi tip. heh...

Z i E L A said...

wah seronoknye perasaan tu kan..tp blm mengerti bagaimana perasaan itu..huhu harap2 soon leh rase ape yg korang rase..

mamai said...

joe...ank korg sama umo ngn ank aku laaa...;)hehehehh...

- j o h a r i - said...

+ suraya
thanks for the info
aku dh beli byk kekacang,hehehe

+ ziela
mmg seronok beb..so ko bila lagi?

+ mamai
sama umur tapi anak aku msti lg comel kan,hehehe

 

Some Contents

Categories