Skeleton Coffee - Drink At Your Own Risk

    It does not require many words to speak the truth.

Happy Birthday To Me, Myself And I

Thursday, May 14, 2009

hari ni adalah 14hb mei 2009. hari lahir ayah yg ke-63. selamat hari lahir ayah, semoga ayah dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dibanyakkan amal ibadahnya,aaamin..dan semalam adalah 13hb mei 2009. hari lahir aku yg ke-25. selamat hari lahir aku. semoga aku juga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan menjadi seperti ayah yg sgt2 dihormati dan disayangi oleh anaknya ini, aamin..

x sempat nk susun, dh lapar sgt2

well, semperna hari keputeraan aku yg ke-25 semalam, tidak ada cuti umum diberikan kerana aku bukanlah seorang bangsawan negara. jadi hnya selepas keje la aku berkesempatan menyambut hari lahir aku ni bersama mak buyung tercinta itu. tahun ni agak special juga sbb aku menyambut hari lahir sebagai seorang "husband" and "ayah-to-be"... dan seperti biasa, restoran johnny's kegemaran mak buyung menjadi tempat sambutan itu..

lepas makan dan basuh tangan, kitaorg gi tgk wayang crite wolverine. layan gak la crte ni, ade gak adegan2 romantik kan. so smpai umah dlm pkl 1, baru la aku dpt mkn kek birthday aku yg sedap itu..xde tiup2 lilin, xde nyanyi2 "happy birthday to u" and xde pon parti2. hanya ucapan n kucupan syg dari mak buyung. dan itu bisa membuatkan aku rasa sgt2 gembira. im soooo happy!!

satu slice saje, beli byk2 krg x abis plak

ok, antara org2 ternama yg sambut birthday sama dgn aku, 13hb mei yg aku tau adalah

i) Ronald Ross - pemenang anugerah nobel (13hb mei 1857)
ii) Stevie Wonder - pemuzik (13hb mei 1950)
iii) Andrea Martina Klump - teroris dari german (13hb mei 1957)
iv) Robert Pattinson - pelakon (13hb mei 1986)

ermm..agaknya apekah yg akan aku atau kamu tinggalkan kepada dunia yg menjadi ingatan wat selamanya?

...

syabbas betey

13 comments:

Yazid Husain said...

selamat ulang tahun yg ke-25

semoga murah rezeki dan panjang umur

~Cinta Cukulet~ said...

huu..selamat hari tua :P..semoga sentiasa dalam rahmat Ilahi

Rozita said...

belated besday johari
tapi kan..kan...
13 Mei tu..tarikh perang kan..kan..
dulu2

ms v said...

selamat ulang tahun b..sori sgt2 hanya tu yg mampu ku sediakan di hari lahir b yg ke 25 ni dgn keadaanku skrg.Luv u so much..

izman said...

selamat hari lahir joe. moga panjang umuq, murah rejeki dan dapat anak yg baik2 hendaknya.

aku link ko.

Hint PerihaL said...

wahh..semoga umur ko lambat naik..jadi ko akan terus maintain muda macam aku...

sedapnyer weh..aku lapar!!

~~Noli said...

johari uii..sorang lagi hero ko lom letak lam list bday tuh..haishhh...

wiwita said...

epi besday boroi.. eh..salah.. epi besday joe.. eh salah lagik.. epi belated besday!!!... puhhhhhhhhhhhhhh....

oit! p masak seniri la stimbot tuh... asik g joni jee.. pemalas tol la boroi nih....

mamai said...

joe...hepi besdayy! wahh wpon korg kawen lmbt drp aku tp korg dh smbut besday dlu sbg hasben n wife...tahniah2...aku n hsben x smpai2 besday lgik nk celebrate together nie...hhehehe~

Oda-オダ said...

selamat hari lahir (^_^), semoga panjang umur n murah rezeki sekeluarga k.

nurtilawati said...

13 mei kan peristiwa hitam negara..hahaha..actually, ulang tahun kasih sayang kami pun jatuh 13 mei..mari kite celebrate same2..:P

My-Sapphire said...

Selamat hari jadi, selamat pengantin baru...Joe, dah ada belum? hehehehe.

- j o h a r i - said...

+ yazid
aaamin. thanks bro

+ cik cukulet
thanks juga..semoga anda juga dirahmati..

+ kak zita
thanks kak zita
mmg tarikg perang tu..
sbb tu la lahir hero malaya ni,hehehe

+ pn. viona
apehal plak ni nk jiwang2 ni..
nk jiwang2 kt umah lerrr..

+ izman
aamin..thanks bro..

+ hint
aku mmg muda maa..
jiwa pon muda..

+ achiq
cehh..watpe nk letak.
itu hero kamu..
~ masih teringat super fariz..

+ wiwitembam
thank ye bam, tembam..ko ni asyik tersasul je..cakap btul2..teeemmmbaaaaammm

+ mamai
skrg dunia semakin pantas tau..
sape yg lmbt tertinggal ler,hehehe

+ oda
aaamin..terima kasih oda

+ pn. tila
bleh je..tahun depan k
tapi sape nk blnja?
mr. N la kan..

+ jeweng
ek..jeweng.
org dh pengantin lama la wei
perut pon dh boyot dikedua2 pihak

 

Some Contents

Categories