Skeleton Coffee - Drink At Your Own Risk

    It does not require many words to speak the truth.

To JB With Love...

Thursday, June 25, 2009


~ jgn kau bimbang sayang
di mana ku berada
dengan siapa ku bersama
jangan bimbang
ku tetap kau yang punya~

ohh..
hari ni aku terpaksa bergerak ke johor bahru, atas urusan kerja yg x dapat dielakkan..maka terpaksa jugalah aku meninggalkan mak buyung di rumah utk barang sehari dua ini..walaupon x la lama mane, tapi memandangkan keadaan mak buyung sekarang ni, kesian n risau juga utk meninggalkannya..xpe la, harap2 semuanya dilindungiNya..org kata, sayang anak tangan2kan..sayang isteri tinggal2kan..btul ke? tgk je la ahad ni nnti ye,hehehe..

mak buyung plak awal2 lagi dah plan nak gi bershopping "baju2 mak buyung" dgn cik noli yg itu..so harap2 achik bleh la tolong tgk2kan mak buyung saya ni yee..sebagai upah, achik bleh la pergi bershopping bersama mak buyung sabtu ni..segala perbelanjaan diri ditanggung sendiri atau sebaliknya bergantung pada budi bicara mak buyung lah..

so mak buyung, jaga diri elok2 ye..
jgn bimbang
ku tetap kau yang punya..

...


13 comments:

Yazid Husain said...

he he he

hati-hati

aq pulak ke shah alam hari ini

viona said...

be careful on the road,bawa jgn lebih 110km/h.igt org2 t'syg kt umah..hmmm..luv n mis u so much..
thanks for sponser shoping n give de green light to me.next time nak lg (shoping)..hehehehe

Rozita said...

nampak macam mak buyung happy aje kena tinggal tinggalkan
bapak buyung yg lebih2 risau
hahahah~

izman said...

hati2 perjalanan.

syoknya mak buyung kamu dapat soping tanpa gangguan. he.3x

~~Noly said...

sy rs sy hanya baby sitter,bkn mak buyung sitter..haha..

yer la johari hashim..nnt sy tgk2 kn mak buyung kamu ituee..=p

ati2 la yer...

p/s: ehh xkn xde upah kot..kerepek ke seguni dua..hihi

Hint PerihaL said...

pa buyung..hati3..

- j o h a r i - said...

+ yazid
ke shah alam atas urusan kerja ke urusan rumah tangga ni?

+ pn. viona
ye syg..shopping2 tu igt dunia tau

+ kak zita
nmpknya mmg cmtu la..
waaa!! nak balik!!
hehehe

+ bro izman
sbnrnya aku pon sronok bro x yah teman dia shopping..penat tuuuu..

+ achik
terima kasih yee chik..nnti2 kalo ade rezeki ade la kerepek tu k

+ hint
wei2..ape ni pa buyung niii..sape pa buyung beb..perut aku slim lagi laa..

President said...

rajin giler ko melukis yer...
nnt anak ko pun suka melukis..ahaks!

Oda-オダ said...

huhu...bestnya pergi JB..rindu plak kat UTM..have a safe journey ek..kesian mak buyung kena tinggal..

LiNda said...

mak buyung steady jekk. siap ada pesanan terbaru nak gi sopping lagi .

so.. tak perlulah meratap merintih okeh .

hik hik hik

- j o h a r i - said...

+ president
tu tandanya aku kebosanan di ofis sehingga xde aktiviti lain bleh di buat...

+ oda
ko x puas lagi ke berjalan2 ni oda?

+ linda
mungkin juga pasni kena meratap merintih sbb kocekku kering..

Princess Liyana said...

hehe yana dah di jb..anyway, smoga mama buyung selamat slalo..selamt shopping jgak..aminnnnnn..;)huhu

- j o h a r i - said...

mak buyung kalo shopping mmg selamat la duit i ni.......

 

Some Contents

Categories