Skeleton Coffee - Drink At Your Own Risk

    It does not require many words to speak the truth.

21 Weeks Old

Sunday, July 19, 2009

ini lah babyku itu..sudah nmpk anunya,hehe

hehehe...
syukur alhamdullilah..pertamanya sebab hari ni aku dpt juga tido sampai matahari tergelincir ke barat di hari minggu yg cerah..

yg keduanya sbb aku dpt dgr degupan jantung baby dalam perut mak buyung!! n baru tadi aku dpt rasa baby tu tendang2 dlm perut mak buyung,hehehe..mungkin sbb lapar kot.. actually, last tuesday aku dah gi check perut mak buyung kt klinik bangi sana tu..mmg seronok sgt bila dpt tgk baby dlm perut mak buyung tu makin besar dari hari ke hari..

alhamdulillah, baby aku dlm keadaan yg sihat sejahtera..thank juga pada kawan2 yg sentiasa mendoakan kesihatan baby aku itu..cuma mak buyung je la mengadu tapak kaki dah start sakit2..aku tnya la doc knp kaki mak buyung sengal2 ayam..doc tu ckp normal la tu, sbb berat mak buyung dah bertambah..terus aku tergelak!! mak buyung juga sudah mengembang la nmpknya ni kan..kira ade gak la mmbr yg berkembang bersama2 aku ni..

dan masa scan baby tu, nmpk la gak jantina ank aku tu..but i want to keep it secret dulu..aku pon x kisah sgt sebenarnya dpt boy or girl..so bila doc ckp kemungkinan besar baby tu ------ aku pon senyum je la, hehehe...

so skrg ni dh bleh la start membeli baju2 baby -----. warna juga mestilah yg sesuai dgn baby -----. seronoknya!!! x sabar nk menimang cahaya mata ni,hehehe

...

ermm..nk bagi nama ape ek..

14 comments:

LiNda said...

wah... dah teruja sungguh nak jadi bapak !.

tahniah .. kalu nak menambahkan lagi terujaan itu . kang mak buyung beranak, silalah nengok yea... barulah ada kick !!!!

ada berani ???

Hint PerihaL said...

beli la kaler pink..tu warna selamat..xkira laki ker perempuan.. -.-"

aku bleh agak..anak ko perempuan..bagi nama dia surti.

President said...

klu anak ko perempuan, bg nama irma.
klu anak ko lelaki, bg nama irman.
Ahaks! suka ati aku ja kan?

Princess Liyana said...

bg nama dia Liyana, amcm?kiki sonoknye nak dpt baby..huhu;)

Rozita said...

laaa, kasi tau ler Jo kat kitaorang nih..
kaler pink ke blue?

Rozita said...

beri lah nama yg baik2..
boleh tengok dlm buku la..
jgn terlampau moden, nnti susah org nak sebut

azwan bamadhaj said...

wah..

tahniah bro...
all the best in being a father...

i am sure you will be a great one.....!!!

yuyun said...

beli barang baby adalah aktiviti yang sangat best...geram je tengok baju baby yang cumel2 itu...

Oda-オダ said...

Alhamdulillah, baby n mak buyung sihat ek..tak sabar nak jadik bapak ek, xlama lagi tu..semoga selamat semuanya, insyaAllah ^^

en_me said...

ingatkan baru smlm jer ko kawen bro.. tahniah tahniah

~~Noly said...

joe..ko dh sedar belom..dh nk jadik bapak ko nih...lala~

mak buyung..jom shoping..hehe

- j o h a r i - said...

+ linda
huhuhu..harap2 masa tu ade bran la..hari tu mak buyung amik darah pon dah kecut perut wei..

+ hint
aku dh tau dh nk beli color ape..nama ko cadang sungguh x menarik, next..
hahaha

+ president
haha..kalo hati ko suka bagus la..tapi aku x nk tau pakai nama tu

+ liyana
bleh ke? nnti ckp pakai nama dia plak..

+ kak zita
nnti2 sy bgtau la kak ye..igt nk bg nama simple2 je, krg panjang2 berat plak budak tu nk bawa kan

+ azwan
thanks my friend. i bet u were right, hahaha

+ yuyun
perancangan aku nk beli baju kt pasar malam je, hehehe..mungkin 2 3 atau 23 helai saja nk beli cap kiki lala or whatever

+ oda
aaamin..aku pon harap sgt la semuanya dipermudahkan-Nya

+ en.me
en.me iteww..sudah lama sgt ke x singgah kedai kopi saya ni....

+ achik
sudah sudah..attitude sudah berubah sejajar dgn tema "bapa penyanyang 1 malaysia" hahaha..x psal2

circleinspoon said...

sekeret la pulaak. ko rasa girl/boy?

- j o h a r i - said...

+ suraya
aku dh x yh rasa2 dh.aku dh tau dah pon,hehehe

 

Some Contents

Categories