Skeleton Coffee - Drink At Your Own Risk

    It does not require many words to speak the truth.

Best Buddies 2009 Arward

Tuesday, August 11, 2009

ni adalah kali pertama kot dpt award..mgkn sbb senang, jadi sy wat la..award ni diterima dari kawan sy, en.yazid itu..

1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda.

- sudah

2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini

i. seorang yg serba tahu
ii. baru berkahwin
iii. suka ambik gambar dgn D40X dia
iv. seorang blogger tegar
v. seorang yg berfalsafah & berprinsip
vi. seorang yg stylo

3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri

i. sudah berkahwin....ye anak2 gadis sekalian
ii. bakal menjadi bapa x lama lagi tau
iii. ade seekor kucing bernama simbei
iv. seorang blogger picisan
v. penyokong kuat liverpool
vi. suka main futsal walaupon x seterer mana
vii. suka gi usha baju kt bundle
viii. BMI dah lebih tahap ideal (ini fakta ok)
ix. sedang belajar2 memasak (tahap 1 - belajar cara2 nk hidupkan api gas)

4. Pilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka...

i. cik ciqa - antara sahabat baik mak buyung n aku
ii. wiwit - member aku n mak buyung gak, yg pipinya tembam
iii. yuyun - pon member aku n mak buyung gak, baru dpt baby
iv. bro izman - tulisannya mcm cendawan ketawa, baca pasti gelak
v. linda - tempat blajar nk jadi parents yg baik
vi. kak zita - entry kali ni wat aku insaf...
vii. hemy - member baru ni, tapi best gak

sebenarnya aku mmg nk bagi kat semua yg ade kt list aku sebelah tu..tp nk discribe satu2 yg lecehnya tu..so, korg dpt award ni ok..cepat2, wat kt blog korg plak

Soalan Tambahan

5. Nama Timangan - joe, jojo, b (yg ni sorg je bleh panggil ok)..

6. Anda seorang yang? - cuba menjadi baik kepada semua org n binatang

7. Insan yang teristimewa? - mak buyung saya la..

8. Lagu kesukaan? - xde batasan, selagi sedap didengar

9. Makanan kesukaan? - yg dibelanja oleh kontraktor, hahaha

10. Sikap yg membuatkan anda stress? - merendah2kan keupayaan orang lain

11. Warna kegemaran anda? - biru

12. Benda mesti ada dlm beg? - kunci ofis (kalo x kena bebel), laptop (supaya dimana saja berada, bleh wat keje), charger laptop (kalo x mcm x bawa laptop), kabel handphone (senang nk transfer gambar site)

13. Kali terakhir anda menangis? - aku adalah lelaki yg lupa bila kali terakhir dia menangis (perghhh)..

...

friendship never die

9 comments:

Efendi said...

hahaha...aku kena gak ke??tapi aku dah buat la...ehehehe...kat sini http://hasnulefendi.blogspot.com/2009/08/masy-montok-punya-tag.html. Ehehehe..pa pun time kasih

BMI kena jaga beb...tkkan ko lak ngandung..ehehe

LiNda said...

jap ekh..
nak bukak mata besor-besor..
nak tengok betul-betul..
okeh..
dah sah !
memang nama saya.. tq

Princess Liyana said...

huhu..blajar jgn tk blajar msk..nnti wife btambah sayang..;)hik hik

en_me said...

cool bro..

en_me said...

salam bro itteww.. u hv been TAGGED by me.. ehehe

Yazid Husain said...

walla seorang daddy cool

- j o h a r i - said...

+ hemy
dah wat ek? xpe ler wat 67 kali kan, huhuhu..berat badan aku lebih skit je dr paras ideal ni, hehehe..

+ linda
tahniah!! clap2x, hehehe

+ liyana
eh..mesti lerr..sayang bini punya pasal..stakat ni sudah 3 kali sambal tumis saya masuk tong sampah,huhu

+ en.me
oh..sudah kena tagged dgn en.me yg otai iteww pula..

+ yazid
ko plak bila nk jadi daddy cool?

izman said...

nanti aku buat tag ko ni. tq for award. cam artis tamil pulak.

yuyun said...

uihh nama aku ada la...kena wat la ni ek..

thanx la ye bagi award ni hehehe

 

Some Contents

Categories