Skeleton Coffee - Drink At Your Own Risk

    It does not require many words to speak the truth.

Happy Birthday Ayah

Tuesday, May 19, 2009

last weekend aku berkesempatan utk balik ke kampung aku di parit sulong, batu pahat, johor..rasanya agak lama gak dah x blk kampung. nasib baik aku bukan la si tanggang yg lupa asal usulnya..aku masih igt jalan2 menuju ke umah itu..x banyak perbezaan yang berlaku kt kampung cuma longkang saja yg berwajah baru..

happy birthday to ayah

tujuan balik ke kampung kali ni selain dah lama x balik, aku juga nk celebrate birthday ayah aku yg amat2 disayangi itu..sebagai seorang anak, mmg aku x kn mmpu membalas sepenuhnya jasa2 ayah membesarkan aku sampai terlebih besar skrg ni..so sekurang2nya aku akan cuba sedaya upaya utk wat ayah gembira selalu..

my dad and his cake

ternyata ayah cukup gembira mlm tu..dikelilingi anak2 yg menyanyikan lagu happy birthday to you..sambil ayah potong kek sempat gak la aku doakan ayah dimurahkan rezeki dan ditambahkan amal ibadah..cuma kegembiraan ayah x lama sebab tgk regu malaysia kalah lawan regu china dalam semi-final piala sudirman hari tu..ayah aku mmg minat sgt sukan badminton.

so for those yg masih mempunyai ayah..sayangilah mereka. doakanlah mereka selalu dan selalu2 la bertanyakan khabar mereka..igt balik jasa2 mereka yg membesarkan kita dan semampunya kita balas la balik kan..

saya sayang ayah..

...

kabi kushi kabi gam


13 comments:

en_me said...

kasih ibu membawa kesyurga, kasih ayah takdok tolok bandingnyerr kannns.. salammms

~Cinta Cukulet~ said...

mesti ayahanda kamu hepi..dapat kek lagi..hehe

wiwita said...

2/3 kek tu.. aku tau daa.. saper yg makan... hurmmmmm...

Yazid Husain said...

hehehe

seronok ayah kamu

- j o h a r i - said...

+ en.me
alahai en.me, mcm lagu aris ariwatan ituuu..

+ cik cukulet
lagi happy dapat anak mcm aku ni laa..hehehe

+ wiwit
aah..mak buyung yg makan byk..herrmmm..mak buyung mak buyung...

+ yazid
yaa, mmg beliau seronok. tapi bila malaysia kalah, terus saja bersiap2 utk tido..

Oda-オダ said...

Alhamdulillah, sejuk perut mak mengandungkan korang semua. Emm tu la berjasalah kepada mak ayah sementara mereka masih ada (^_^)

President said...

wah..wah...wah...lama betul x singgah kt kedai kopi ko nih..huhu~

hepy belated bday to ur dad

ف wildchild ۞ said...

kalo birthday aku nnt, ko nak bagi kek tak? sanggup tak datang ke jb?
ha joe? jawab joe.. jawab..

- j o h a r i - said...

+ oda
mcm mane ko tau perut mak aku sejuk masa mengandung aku ni..??

+ president
utk ayah aku je ke? utk aku xde?

+ fa
yee..aku sanggup x datang punya.. ko x yah la risau, hehehe

President said...

oho...thn lps aku ada wish bday ko kan?
thn ni aku terlepas pula..ahaha~

Happy Belated Birthday Johari...
Semoga kamu n keluarga sentiasa ceria dan dirahmati Allah selalu..

p.s: mmg x pyh celeb bday Fa tu..kekeke~

Rozita said...

moga ayah tu sihat & terus ceria..

Hint PerihaL said...

pergh..sweet betul gambar tu..sumpah, klu scene bapak ko pose jadi kat bapak..aku nak tangkap gambar tu byk2..n upload !!! T_T

- j o h a r i - said...

+ president
cmtu la..thanks ye.
thn depan jgn lupa plak, hehe

+ kak zita
thanks kak..harap2 cmtu la

+ hint
elemek..jgn sedih2 plak beb
aku ni dah la jiwa sensitif

 

Some Contents

Categories