Skeleton Coffee - Drink At Your Own Risk

    It does not require many words to speak the truth.

I Would Like To Present...

Thursday, May 21, 2009

pagi semalam wat kali yg-masih-boleh-dikira-dgn-tangan aku kuar gi keje sebelum jam 8.30 pg. ni semua gara-gara ade CPC presentation utk projek kt presint 14 itu. CPC presentation ni kira presentation yg wajib gak la di wat kpd JKR before umah-umah yg dah siap tu bleh di serahkan kepada diorg..

marriott hotel, putrajaya

yg bestnya presentation tu di wat kt summer palace, hotel marriott, putrajaya..summer palace tu mmg cantik, dihiasi dgn timbikar2 cina, meja tu ala2 cina punya, dah macam istana zaman cina purba..mmg sgt sesuai dgn tema 'santai' tgh hari tu..so mcm biasa, bila dah presentation tempat best2 cmni, org2 JKR pon dtg satu kampung..penuh dewan tu dgn org2 JKR..presentation bermula jam 12.00tgh hari..en. kamal selaku arkitek memulakan sesi perbentangan utk part arkitek. dan mcm biasa, part arkitek ni la yg paling byk skali kena tembak dgn pengarah JKR tu..mungkin sbb nasi belum sampai lagi masa tu..tu yg dia hangin semacam tu..

marriott hotel, putrajaya 2

tapi aku lagi hangin bila tiba masa aku present, masa tu gak la diorg hidangkan makanan tu..aku x tau la hotel ni mmg dengki atau iri hati dgn aku, tapi btul2 aku berdiri je, diorg pon sibuk la bawa masuk makanan. tak keruan beb masa aku present tu..mmg dlm otak nk cepat2 je abis..so bila aku tgk pengarah JKR tu pon dah start mkn, aku pon present je la sepantas mungkin.. pertama sbb aku tau, pengarah tu bkn nya tgk sgt dah aku present ape..keduanya sbb aku pon dah x tgk sgt dah ape yg aku present tu.. masing2 dah terbayang2 makanan kt depan mata tu..tapi yg bagusnya, pengarah jkr tu xde langsung nk tembak2 aku..so presentation berjalan dgn pantas dan lancar sahaja..

marriott hotel, putrajaya 2

so episod malang mkn2 aku berulang lagi..kali ni bila blk je ke meja aku, makanan2 yg dihidangkan tinggal pinggan saje..aku senyum je la pandang org2 JKR yg duduk sama meja dgn aku tu.. tapi ade gak la yg berhati mulia, save kan skit mknn2 tu dlm pinggan aku..dapat la gak aku merasa..utk kenyang...jauh sekali..

dah nasib badan...

...

terima kasih tuan2 dan puan2 sekalian



p/s : gmbr2 dipinjam dari Dato' Prof. Dr. Jamaludin Mohaiadin

9 comments:

viona said...

Ada la hikmahnya tu..antaranya supaya berat kamu x naik lg..harap2 cmtu la..

President said...

jkr?
knl IR Hamzah? org kelantan

izman said...

sian kat ko. lain kali makan dulu sebelum pegi meeting ke hape.

Princess Liyana said...

Betapa makanan bleh mempengaruhi manusia kan?ahaks.xpatot mereka.cian bro tau.sbr ek

Hint PerihaL said...

klu makan kat hotel..mampos aku dah tak heran sudu garpu..melantak semahunya..pigi mapos itu protokol..

blackpurple @ jowopinter said...

Kat dah sampai situ tak call aku pun eh....

en_me said...

siannyerrr..

Yazid Husain said...

wah

wah wah

wah wah wah

kagum. ada terra army x?

- j o h a r i - said...

+ pn. viona
ermm...

+ president
sape tu? JKR mane, putrajaya ke?

+ izman
x sempat bro..tgh2 present tu dior mkn..

+ princess liyana
huhuhu...ade gak org cian kt aku..

+ hint
ish3x ko ni..tu bkn protokol la..itu adalah pembawaan diri yg baik..adab mkn juga membezakan antara kau dan cow..

+ wak jowo
sori la taiko..no pon xde, cmne nk calling2

+ en. me
cian je ke en. me...blnja la sy ketam..

+ yazid
ko kagum dgn aku yg kurang mkn kah?

 

Some Contents

Categories